Werkwijze online daten? Gemakkelijk en duidelijk bij Tesamen
datingsite vlinder
datingsite tesamen
HOME PARTNER ZOEKEN    SUCCESVERHALEN MEER INFO   CONTACT   APART


Werkwijze

Hoe werkt deze datingdienst

Hoe we je helpen in je zoektocht naar een geschikte partner

De werkwijze voor online daten bij Tesamen

Succesvol online daten begint met een sterk profiel

Om te starten met online daten moet je bij Tesamen maar enkel stapjes doorlopen. Onze werkwijze is duidelijk en transparant, maar denk vooral niet dat je met 5 minutjes toekomt om je dating profiel aan te maken op deze site.

Bij Tesamen vzw nemen we online dating namelijk heel serieus. Net zoals jij, want je wil toch zeker zijn dat wanneer je iemand contacteert, de interesse oprecht is? Net daarom vinden we het erg belangrijk om een gedetailleerd en uitgebreid profiel voor je op te stellen. Jij bent toch ook benieuwd naar het profiel van onze singles voor je beslist om contact op te nemen ?

Klaar? Hier volgt de werkwijze

Stap 1: Waag je kans en schrijf in

Je begint natuurlijk bij de knop "Schrijf je in"

Kies een aantrekkelijke schuilnaam en een ijzersterk paswoord. De persoonsgegevens die we aan je vragen, dienen uitsluitend voor intern gebruik zodat we je kunnen bereiken. Maak je dus geen zorgen, deze worden niet in je profiel getoond.

Je zal meteen een mailtje van ons ontvangen met een bevestigingslink. Zo zijn we zeker dat je écht wil inschrijven en je dat emailadres werkt.

Stap 2: Bouw stap voor stap aan je profiel

werkwijze dating We hebben heel wat vragen voor je klaargezet.
Jij hoeft die alleen correct en volledig te beantwoorden en wij gaan met je antwoorden aan de slag om er een volledige profieltekst van te maken.

Eens je profieltekst klaar is, trakteren we je op een selectie van kandidaten die mogelijks bij je passen op basis van je antwoorden.


De andere kandidaten zullen heel wat informatie over je terugvinden in je profiel, maar ze zijn ongetwijfeld ook nieuwsgierig naar je persoonlijkheidstest. Daarom vul je best ook onze persoonlijkheidstest in. Het resultaat wordt eveneens in je profiel opgenomen, maar het heeft géén invloed op de selectie van kandidaten. Geef toe, je bent zelf stiekem ook wel benieuwd welk resultaat er uit de bus valt, toch ?


Je foto is een van je belangrijkste troeven.
Profielen mét foto scoren nu eenmaal beter, maar de keuze is natuurlijk aan jou. Je kan je foto eventueel ook opladen en voorlopig verbergen. Dan kan je op een later tijdstip nog bepalen of je die wel of niet wil publiceren of delen met een specifieke kandidaat. Wees gerust, je foto is in veilige handen.
Lees onze foto policy.


Nog heel eventjes geduld want onze moderatoren gaan je profiel nog even nakijken voor het gepubliceerd wordt. We kijken er streng op toe dat alles correct werd ingevuld om te vermijden dat je onvolledige of valse profielen zou tegenkomen op de site.

Voila, je profiel is goedgekeurd en wordt vanaf nu getoond aan de andere kandidaten.
Vanaf nu kan je onbeperkt contacten leggen en afspreken.

Nog wat praktische informatie

Wat weet je over andere kandidaten?

Van elke kandidaat zie je een volledig profiel. Je ziet zijn/haar antwoorden op de vragenlijst en het resultaat van de persoonlijkheidstest. Een foto van de andere kandidaten zal je enkel zien als je eigen profiel compleet is en jij ook je foto toont.

Contact maken

Alle berichten die je via onze datingsite wil versturen, worden onder je schuilnaam en via ons emailadres verzonden. Je identiteit is dus volledig afgeschermd en je privacy verzekerd. Zo kan je lekker anoniem online daten.

datingsite werkwijze Je kan altijd zelf bepalen of je je identiteit aan iemand wil verklappen, je contactgegevens wil uitwisselen of je foto wil tonen.

Pauze & einde

Heb je iemand leren kennen en zit het goed? Geef je relatie alle kansen en zet je profiel op de datingsite even op pauze. Bij "Mijn profiel" vind je daarvoor een knop om je profiel tijdelijk te verbergen.

Is het menens met je relatie of heb je een andere reden waarom je met online daten wil stoppen, dan kan je daarvoor op dezelfde plaats terecht en "Definitieve afsluting" aanklikken.

Betalingen

Dat is snel uitgelegd:
Als introductie in Nederland krijgt iedereen die nu inschrijft een 100% gratis dienstverlening tot hij/zij iemand gevonden heeft.

Dus ook als het later betalend wordt, blijft het voor de snelle beslissers gratis.
Waar wacht je op ?


Heb je vragen over de werkwijze van online daten bij Tesamen,
laat ons dan gerust een berichtje

  Google+      
Laat van je horen:
We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
Laat het ons weten.
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd
   
 

Relatiebureau
Relatie - blog
Serieuze relatie
Online dating-tips
Je hebt iemand nodig
Spontane ontmoeting

Foto's
Dating
Meer dating
Dating-profiel
Degelijke datingsite
Slechte   ervaringen
Partner  vinden

Daten 40+
Dit is sexy
Weduwe
Verdachte foto
Mannen en sex
Lasten en lusten
Mannen en ontrouw
Met lief en kids op reis


Privacy
Voordeel
Werkwijze
Voorwaarden
Getuigenissen
Succes garantie
Leden   statistiek
 

Wie
Stuur email