Misschien is een datingsite wel iets voor jou?
datingsite vlinder
datingsite tesamen
HOME PARTNER ZOEKEN    SUCCESVERHALEN MEER INFO   CONTACT   APART


DatingDating advies & tips

Geen zin in dating ?

Dating ? Niet nodig als je happy single bent.

Misschien heb je al wat slechte ervaringen achter de rug en single zijn is toch lang niet zo erg als velen doen uitschijnen?
Dus blijf je lekker alleen en ga je af en toe met je vrienden op stap?

Dat mag zeker, maar als je het toch beu zou worden om op elke TV zender en in elk magazine geconfronteerd te worden met gelukkige koppels. Als je dan toch stiekem begint te dromen van een toffe dating partner dan zal je uit je luie zetel moeten kruipen en actief aan dating moeten beginnen.

Mr/mss Right zal niet zomaar per toeval naast je in de zetel komen vallen.
En vermits de ridders-op-een-wit-paard en kusbare-kikkers ook zeldzaam worden, zijn de opties beperkt.

Bon, dating dus.   Hoe, waar en wanneer ?

Er zijn heel wat manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Dating bestaat tegenwoordig in heel wat vormen en er is vast wel een date methode die jou wel ligt. Je kan bijvoorbeeld alleen naar je favoriete cafe trekken en wachten tot iemand je een drankje trakteert, of omgekeerd er zelf eentje uitdelen. Je kan speeddating proberen of online dating een kans geven.
Ook al ben je ondertussen boven de 40 of ben je 50 plus er zijn beslist nog kansen.

Ook al ben je een beetje anders dan de mainstream massa, dan nog zijn er mogelijkheden voor jou.
Er zijn sites voor gehandicapten , voor lesbiennes of holebi's in het algemeen. Daarnaast nog een heel scala niche dating sites voor dikke mensen, schone mensen, lelijke mensen (jaja), voor boeren , christelijken, enz.

Dating onder voorbehoud

 dating partner Aangezien je al wat slechte ervaringen achter de rug hebt ben je voorzichtig. Je hebt weinig zin om grote concessies te doen om toch maar een partner te vinden. En dus maak je een profiel aan met een behoorlijk verlanglijstje ivm je partner selectie. Een eisenpakket zeg maar, en je legt de lat ineens hoog genoeg.

Kwestie dat iedereen meteen doorheeft dat je louter pro forma op de datingsite staat ingeschreven en dat je zeker en vast niet wanhopig op zoek bent. Laat staan dat je om het even wie in je leven zou toelaten. En daarna ga je dan gewoon afwachten en iedereen die reageert scrupuleus analyseren en dumpen voor de minste afwijking van je ideaal. Zonder pardon. En als het er positief uitziet, moet je enkel opletten om veel voorkomende dating fouten te vermijden

Een logische reactie, maar daarom niet verstandig.
Het plaatje moet inderdaad kloppen, je bent op zoek naar een partner die bij je past en je wil je levenssstijl desnoods wel wat bijschaven maar niet echt aanpassen. Want een partner, dat is menselijke warmte en een praatpaal, een klankbord. Iemand met dezelfde normen en waarden. Iemand waar je terecht kunt met al je grote en kleine zorgen.

Er moeten dus absoluut voldoende gelijkenissen zijn in levensvisie, achtergrond, interesses enz. anders lukt het niet. Maar even belangrijk is om bij je partner selectie hoofdzaken en bijzaken te scheiden. Die andere singles zijn zeker niet foutloos, maar jij vermoedelijk ook niet. Geef hen een kans, ondanks hun eventuele gebreken.
Het geluk zit soms in een onverwachte hoek.
Hier wat advies voor die eerste date

De waarheid over online dating en enkele dating tips

Hoewel het soms lijkt of je overal gelukkige koppeltjes om je heen ziet dartelen, ben je zeker niet alleen.
Vlaanderen telt massa's alleenstaanden en op de spreekwoordelijke uitzonderingen na, is het merendeel van hen op zoek naar een partner. We zijn nu eenmaal niet gemaakt om alleen te leven.

Reken maar eens uit hoeveel mensen er dan op dit moment ook met online dating bezig zijn want niet iedereen heeft een uitgebreid vrienden netwerk. En je in het uitgangsleven storten na een drukke werkweek is niet evident. Met online dating
beslis je zelf wanneer je ermee doorgaat en je het rustig kan huis uit aanvatten.
Zelfs met een drukke agenda kan je toch actief daten.

Je kan gewoon afwachten tot er interessante berichtjes in je mailbox binnenvallen. Maar waarom zou je het initiatief niet in eigen handen nemen. Laat je toekomst en je geluk niet afhangen van andermans beslissingen.

Ga rondneuzen tussen de profielen en stuur zelf een bericht naar degenen die je interesseren. Regel zo veel mogelijk ontmoetingen want er gaat niets boven persoonlijk contact. Je houdt er op zijn allerminst een gezellige babbel aan over. En misschien heb je wel sneller beet dan je denkt.

Enkele interessante artikels:

  Google+      
Laat van je horen:
We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
Laat het ons weten.
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd