apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Do en dont       Marsmannen       Venusvrouwen       Romantiek       Mijn verhaal    
 

Datingsite

Zoeken op een datingsite

*Zou je dat wel doen ?
 Is dat wel veilig ?
*Hoe begin je eraan, hoe werkt dat ?

*Je hoort zoveel klachten en indianenverhalen over datingsites.
  Hoe voorkom je problemen ?
*En wat kost dat ?
                        Liefde en haat

Download eens een lief (2)

En toen waren er daar die knappe roodharige dame
en die George Clooney-cloon die me er telkens ik mijn
webmail opende op wezen dat er ergens iemand op me wachtte.

Nooit gedacht dat dergelijke reclame vat op mij zou hebben; na de aanlokkelijke boodschap talloze keren vanuit mijn ooghoeken gelezen te hebben was er iets in mijn onderbewustzijn dat me tot actie aanzette zodat ik uiteindelijk op de link klikte.
En meteen zat Alice in Wonderland!


Profiel ...


Lees verder
            Lees de reacties


Je hebt dat heel juist getypeerd: "Alice in Wonderland." Zo voel ik het ook aan. Je kijkt je ogen uit, keuze te over, het ene profiel al mooier dan het andere en de minder inte....

Dating wegwijzer van Ilse, deel 2

Belangrijk is dat je met de juiste ingesteldheid op zo’n site gaat.

Besef dat iedereen zijn voorkeuren inzake uiterlijk heeft: als je wordt afgeschoten omdat je snoetje hem/haar niet aanstaat, ga er dan niet meteen van uit dat niemand je knap zal vinden.

Hou er tevens rekening mee dat de meeste mannen/vrouwen op deze sites een rugzakje met zich meedragen.Heel belangrijk: denk niet dat je iemand zult vinden waarmee je de draad van je vroegere leven gewoon terug kunt oppikken. Deze fout wordt helaas al te vaak gemaakt: er wordt gezocht naar een ‘dubbelganger’ van de vor ...


Lees verder
           

U zoekt op ervaringen - klachten datingsites

Die zijn er.
Leuke ervaringen en minder leuke, terechte en onterechte klach ...


Lees verder
           

Zit je soulmate op een datingsite?

Opmerkelijk nieuws: 35 procent van de huwelijken tussen 2005 en 2012 volgden uit een internet contact.

Dat toonde een grootschalige studie aan door de University of Chicago, in samenwerking met Harvard University. De helft van deze in ...


Lees verder
           

Veilige datingsites

Met de feestdagen gaat men traditioneel naar familie en vrienden. Voor veel alleenstaanden is dat iedere keer een confro ...


Lees verder
           

Betalen voor een datingsite

Waarom kan dat niet gratis ? Facebook, de grootste site van de wereld is wel gratis. Waarom moet er dan betaald voor een datingsite ? ...


Lees verder
           

Hoe vindt je de ware online

Met een steeds stijgend aantal singles in de wereld en een rist datingsites die hier gretig op inspelen om jou aan ‘de ware’ te helpen, is het natuurlijk zaak om op te vallen. Zo kan je jezelf ‘marketen’.

Internetdaten is makkelijk om contacten te leggen en heerlijk anoniem. Maar als je bereid bent om te betalen om die contacten te kunnen leggen, wil je natuurlijk een goede ‘return on investment’.

Met andere woorden: je moet niet alleen goed ‘zien’, je moet ook ‘gezien worden’. Je moet opvallen, eruit springen als het ware, jezel ...


Lees verder
            Lees de reacties

Ik heb dit nog nooit gedaan en weet eerlijk gezegd niet goed hoe eraan te beginnen en ik twijfel nog altijd of ik het wel moet doen. Imand zoeken via een site lijken allemaal zo g....

Dating wegwijzer van Ilse, deel-1

Hoe begin je eraan?

Internet-daten lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het vraagt heel wat inzicht in hoe het medium functioneert en hoe je ermee omgaat.

Je hoeft er niet bang van te zijn, maar het is bela ...


Lees verder
            Lees de reacties

Beste Dat wordt moeilijk, volgens de voorwaarden werkt de site volgens Frans recht: dus in Frankrijk gevestigd. maar er staat NERGENS een firmanaam of btw nummer of welk ander ide....

Dating wegwijzer van Ilse, deel 3

En hiermee komen we op het profiel:
Wees creatief

Zie je er niet uit als een fotomodel, dan zal je een andere manier moeten vinden om op te vallen.

.
Het begint allemaal met de keuze van je ‘nickname’: zoek iets dat bij je past, maar hou het ‘cool’.

Voor de vrouwen kan ik alleen maar zeggen dat veel mannen niet van namen met ‘-tjes’ houden. En mannen: pr ...


Lees verder
           

Dating wegwijzer van Ilse, deel 4

Héhé, je hebt besloten dat je er volop voor wilt gaan. Je koos een site die op je maat lijkt gesneden te zijn. Je hebt nagedacht over wat je wil bereiken.

Maar... dan komt de grote hamvraag.
Je zal jezelf moeten verkopen...
Met of zonder foto ?

Het antwoord is erg moeilijk en hangt eigenlijk af van hoe je eruit ziet en op welke site je zit. Maar ik zou het nu nie ...


Lees verder
           Duidelijk
prijs overzicht
van diverse datingsites.
Belgische en andere.

DatingsiteLiefde en haat
Eenmaal je partner gevonden ga je samenwonen,
met of zonder boterbriefje.

Met ups en downs, met liefde en soms ook met haat.
Hieronder het verhaal van Katrien.Ik hou van Wim, mijn man, maar soms haat ik hem ook.
Shockeert dat je?

Er zijn dingen aan hem die ik niet kan tolereren en die ik dan maar gewoon negeer. En daarmee bedoel ik niet enkel dat hij zijn kousen niet opraapt (wat trouwens ook een hatelijke gewoonte van hem is). Maar ik weet dat hij ook zo over mij denkt. Als ik in zijn ogen iets hatelijks doe, noemt hij me ‘het monster’.

Ik ben te bezorgd, vindt hij. Hij riskeert te veel, vind ik. Ik wil meer orde, hij meer rommel. Ik heb veel meer bevestiging nodig, hij meer zelfstandigheid. Zelfs vandaag is er iets aan de hand, we zitten in de tuin met de honden en we werken op onze laptops.

Ik zou straks dolgraag een lange wandeling maken maar hij zegt net dat hij aan zijn motor wil sleutelen. Ik voel me in de steek gelaten. Ik weet dat het plakkerig en onnozel klinkt, maar toch: ik voél het. Het verschil met vroeger is dat ik er niet langer over zeur. Ik laat hem gaan. Gelukkig voor hem is seks een vorm van bevestiging voor mij.

Ik zag zijn eerste donkere kanten al aan het altaar.
Het was alsof de sluier voor mijn ogen werd weggenomen en ik plots al Wims imperfecties zag. Dat was griezelig. Mijn huwelijksdag is intussen zeventien jaar geleden.

Toen ik op onze huwelijksnacht de hoteldeur achter me dichttrok vroeg ik me af: ‘wat weet ik eigenlijk van deze man?’ Niet alles natuurlijk, je kunt nooit alles weten, maar wat ik wel wist was dat ik van hem hield en bij hem wou zijn, ook al vond hij dat ik niet genoeg met hem had gedanst op de receptie.

Tijdens de huwelijksreis hebben we enkele keren ruzie gemaakt, op zo’n manier dat we daar zaten en ons afvroegen: ‘is dit nu een huwelijksreis?’. Daarna schoten we in de lach. Ons perfecte idee over elkaar lag aan diggelen maar we hadden en hebben gelukkig hetzelfde gevoel voor humor. Dat was ook waarom we elkaar selecteerden via die Belgische datingsite.


Intussen hebben we drie kinderen.
Een dochter van zestien, een zoon van veertien en nog een zoon van twaalf. Ook met de kinderen hebben Wim en ik een liefde-haatrelatie.

Soms zijn het rotmormels.
Maar meestal zijn het goddelijke wezens en ik snap dan niet waarom niet héél de wereld aan hun voeten ligt.

Onze jongste zoon zegt dat zijn vader de geduldigste persoon is die hij kent. Dat is grappig als je weet dat Wim de computers van de kinderen in de gaten houdt via een speciaal programma en zijn wachtwoord is: rotkinderen.

Ik weet intussen dat het doodnormaal is dat je ambivalente gevoelens hebt voor de mensen die je graag ziet. Als ik er met vrienden over spreek, weet ik dat zij het ook hebben. Elke liefde heeft een schaduwkant.

Licht en duisternis, het zit in de mens.
We haten het feit dat we niet perfect zijn, dat we uit families komen die een beetje gek zijn (of heel gek) en we zelf dus ook gekke dingen doen. De dingen die ik vroeger haatte in de relatie van mijn ouders duiken nu soms ook in mijn relatie op.

Verschrikkelijk is dat!
Maar goed, ik herken die zaken en kan ze dan gelukkig tegenhouden of erover nadenken en er iets aan doen. Wim kan dan een ambetanterik zijn maar hij geeft me wel ruimte, en hij luistert naar me. Ik kan hem ook gewoon zéggen dat hij een ambetanterik is. Dat scheelt. Het zit gewoon in de mens dat je over van alles en nog wat piekert, denk ik.

Als je mij vraagt naar het belangrijkste in een relatie zou ik zeggen dat je moet kunnen ventileren, je eigen ruimte nemen als het nodig is en ook al je zieleroerselen er kan uitgooien tegen je partner. Zo werkt het perfect tussen Wim en ik, en dat in al onze imperfectie.

Ondanks alles zie je ons voorlopig niet meer op een Belgische datingsite.


Katrien (43 jaar)

Zie ook

Serieuze datingsite

Gratis datingsite

Externe links

fedpol datingsites

Artikel24
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite


  Google+      
Laat van je horen:
We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
Laat het ons weten.
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd
   


Tesamen